Cautare

732 de rezultate pentru "jaf amanet arad" (5.28 secunde)
Ioan Mesota, clasa a XI-a B, Brasov, judetul Brasov - Alessandra Silaghi, Colegiul Nationa Preparandia Dimitrie Tichindeal, clasa a IX-a C, Arad, judetul Arad - Adrian Tulli , Colegiul National Ion Creanga, clasa a XII-a, Municipiul Bucuresti MENTIUNI - Bianca Maria Andrei, Colegiul National Ienachita Vacarescu, clasa a XI-a G, Targoviste, judetul Dambovita - Andreea-Madalina Balea, Colegiul National Alexandru I.
Reprezentantii Consiliului Judetean Arad (CJA) anunta ca vor planta pe marginea drumurilor judetene salcii energetice. ... Reprezentantii Consiliului Judetean Arad (CJA) au incropit un plan care vizeaza crearea de perdele de protectie pe drumurile judetene cu probleme, scrie aradon.ro.
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
Dupa ce s-a schimbat de camasa, presedintele, alaturi de sotia sa, a poposit in cortul primariei Municipiului Arad, unde a stat la masa cu presedintele PDL, Vasile Blaga, cu primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, cu liderul PMP, Eugen Tomac.
Leo Iorga s-a nascut la Arad, in 1964. ... Pana in 1985 a colaborat cu grupul Pacific, iar din 1985 pana in 1987 a cantat cu grupul Sui Generis din Arad.
Cum in ultimele zile temperaturile maxime au urcat vertiginos, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean Arad s-au inregistrat mai multe cazuri de persoane muscate de amintitele reptile, majoritatea fiind copii.
Asociatia Audiosofia, Biblioteca Nationala a Romaniei, Sense International (Romania), Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz Sfanta Maria din Bucuresti, Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual, Asociatia Asculta Viata si Lions Club Arad. ... (131.685 lei) Lions Club Arad cu proiectul BatPro - Calculator pentru nevazatori.
Pe teritoriul Romaniei traseul va avea doua direcții, una spre portul Constanța, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta si una spre frontiera romano-bulgara la viitorul pod peste Dunare de la Calafat-Vidin, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Vinju Mare - Calafat, care are posibilitatea prelungirii proiectului Via Carpatia spre frontiera sudica a Uniunii Europene.
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... - Conform datelor primite din teren in aceasta dimineata, se inregistreaza situatii de urgenta la nivelul a 23 de localitati din 7 judete (Giurgiu, Teleorman, Dolj, Calarasi, Dambovita, Olt si Arad).
Sicriul cu trupul alpinistului Zsolt Torok se afla in foaierul Teatrului de Stat din Arad intr-un loc central, unde sunt o pioleta si o placa simbolizand varful muntelui Nanga Parbat.
PROFI a donat in aceasta saptamana 1.000 de masti de protectie catre reteaua de sanatate Regina Maria si alte 100 catre inspectoratele de politie Timis si Arad. ... Apreciindu-le eroismul, PROFI a donat si inspectoratelor judetene de politie din Timisoara si Arad astfel de echipamente de protectie din plastic.
Individul din Arad care si-a ucis in urma cu doua saptamani fetita vitrega, de patru ani, a ajuns din nou la locul faptei.
Agresorul din Arad, care l-a injunghiat pe un barbat si a tras doua focuri de arma spre el, a fost prins la Lugoj.
Un barbat de 33 de ani, din judetul Olt, care trebuia sa fie in carantina, dupa ce s-a intors dintr-o tara cu risc epidemiologic, a fost gasit de jandarmi la o pensiune din Arad.
Laszlo Balint a avut o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special in care a explicat motivele care au dus la despartirea sa de formatia pe care o antrena de doi ani si jumatate, UTA Arad.
Accident mortal, aseara, pe autostrada Timisoara - Arad, in care au fost implicate un autoturism, un microbuz de marfa si o cisterna.
Tragedie la inchisoarea de maxima siguranta din Arad. Un politist de 32 de ani a fost gasit fara suflare in camera cu armament.
Fostul international a dezvaluit ca a fost invitat de Simion Apreutese, unul dintre cei doi oameni de afaceri pregatiti sa preia clubul UTA Arad de la Alexandru Meszar, la meciul Sepsi - UTA 1-0, de saptamana trecuta, si i-a fost propusa o functie in club, in cazul in care tranzactia dintre investitori se va materializa.
Dupa un an de la atentatul din Arad, nu exista niciun suspect principal. Procurorii spun ca au muncit mult, dar nimeni nu e trimis in judecata.
Accident grav in Arad! Carambol intre 3 masini si un microbuz | 10 persoane au fost ranite
google-analytics.com